سخن مشاور

مشاوره تخصصی اعلام نتایج

از آنجایی که اکثر داوطلبان پس از اعلام نتایج نیاز دارند که با فردی آگاه و با تجربه سوالات مربوط به دانشگاه و رشته و گرایش و هر سوالی که در ذهن دارند را مطرح کنند و قطعا پاسخگویی به این سوالات به صورت اختصاصی و تلفنی باشد خیلی بهتر میتواند کمک کند تا اینکه به صورت متن بیان شود و از طرفی داوطلب راحت تر میتواند ارتباط برقرار کند ولی از آنجایی که تعداد متقاضی بسیار زیاد هستند و ما نمیتوانیم پاسخگوی همه آنها باشیم برای همین با توجه به این نیاز باعث شد که در پستی اختصاصی به این موارد پرداخته شود!

مشاوران سایت هر کدام دارای تجارب متفاوتی هستند و هر کدام در بهترین دانشگاه های تهران در گرایش های مختلف تحصیل کردند از دانشگاه تهران و شریف گرفته تا تربیت مدرس و علم و صنعت و…

قطعا نیاز به چنین گروه قوی همیشه دغدغه داوطلبان بوده است.حال که چنین فرصتی ایجاد شده است میتوانید با انتخاب هر یک از مشاوران زیر از مشاوره تلفنی آنها بهره مند شوید.

*اگر داوطلبی نیازمند مشاوره تلفنی غیر رایگان با هر یک از مشاوران سایت می باشد میتواند در همین قسمت اعلام کند تا از طریق ایمیل شرایط مشاوره تلفنی ارسال شود!

*همچنین داوطلبانی که متاسفانه نتیجه مورد نظر خود را نگرفته اند میخواهند برای کنکور 95 آماده شوند میتوانند در طرح پشتیبان سایت شرکت کنند.(ثبت نام طرح مشاور پشتیبان کنکور تا روز برگزاری آزمون)

*اگر سوالات شما کوتاه باشد در قسمت کامنت ها درج کنید پاسخگو هستیم.

*شرط پاسخگویی به سوالات درج اطلاعات کامل رتبه و محل قبولی می باشد و به سایر سوالات پاسخی داده نمی شود.

—————————————-

معرفی گروه مشاور سایت برق ارشد:

—————————————-

دکتر بهرام آرا:

گرایش: قدرت – سیستم

دانشجوی سال آخر دکتری رشته مهندسی برق گرایش قدرت در دانشگاه تربیت مدرس ، دوره ی لیسانس را در دانشگاه کردستان سپری کردم و در سال 1389 موفق به اخذ مدرک کارشناسی شدم.همچنین در همان سال و در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق موفق به کسب رتبه ی 17 در آزمون شدم و سپس در مهندسی قدرت-سیستم دانشگاه تهران مورد پذیرش قرار گرفتم.

————————————————————————————————————————————————–

مهندس روشان شمال:

گرایش: مخابرات – سیستم

رتبه 194 در کنکور ارشد برق سال 92 ، کارشناسی ارشد مهندسی مخابرات – سیستم از دانشگاه تربیت مدرس / سابقه Teaching Assistant در دوره لیسانس در دروس الکترونیک 2 و 3 به مدت 4 ترم / سابقه Teaching Assistant در دوره لیسانس در درس مدارهای الکتریکی به مدت 6 ترم / سابقه Teaching Assistant در دوره لیسانس در درس تجزیه و تحلیل سیستمها به مدت 4 ترم / سابقه Teaching Assistant در دوره لیسانس در درس مخابرات 1 به مدت 3 ترم / سابقه Teaching Assistant در دوره لیسانس در درس مخابرات 2 به مدت 2 ترم / سابقه Teaching Assistant در دوره لیسانس در درس فیلترها و سنتز مدار به مدت 2 ترم / سابقه همکاری در طراحی تست برای آزمون آزمایشی در موسسه نصیر / طراحی بیش از 300 تست تالیفی جدید برای کتاب ” بانک تست تجزیه و تحلیل سیستمها ” انتشارات پوران پژوهش در چاپ 5 که مولف اصلی آن مهندس امیرعلی مومن زاده می باشد / مشاوره خصوصی در جهت برنامه ریزی کنکور برای دانشجویان از سال 92

————————————————————————————————————————————————–

مهندس کاکاوند:

گرایش: الکترونیک

کارشناسی مهندسی الکترونیک دانشگاه شیراز / کارشناسی ارشد مهندسی برق الکترونیک دانشگاه علم و صنعت / درصد الکترونیک آزمون ارشد 1393 = %81.82 / مدرس الکترونیک ارشد / مشاور در زمینه های :
1- روش های مطالعه دروس مختلف و برنامه ریزی زمان .
2- تکنیک های تسلط روی مطالب و جلوگیری از فراموشی .
2- روش های ایجاد حوصله و روحیه در طول مطالعه برای آزمون ارشد .
3- روش های حل سریع تست های درس الکترونیک
4- تقویت روحی و آمادگی برای جلسه آزمون ارشد .
5- مدیریت حل تست دروس مختلف در جلسه آزمون .
6- آشنایی با رشته الکترونیک
7- تدریس درس الکترونیک برای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد ، کاردانی به کارشناسی و تقویتی

————————————————————————————————————————————————–

مهندس رنجبر:

گرایش: مخابرات – میدان

محمد رضا رنجبر
دیپلم از استعداد های درخشان(شهید اژه ای) با معدل 19.5
لیسانس از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 17.34
رتبه ی 78 مخابرات کنکور ارشد سال 93
در حال حاضر دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف رشته ی مخابرات میدان

————————————————————————————————————————————————–

مهندس پورکاظم:

گرایش 1 : الکترونیک

گرایش 2 : فناوری اطلاعات

گرایش 3 : EW & CCD

مشاور کنکور ارشد برق ، مدرس نرم افزار های تخصصی ، با تجربه 5 ساله در زمینه مشاوره ، برنامه ریزی ، انتخاب رشته از کاردانی تا ارشد ، طراحی سیستم های آنلاین تخمین رتبه و انتخاب رشته برای اولین بار در سال 90 ، طراحی و راه اندازی سایت های دانشگاهی ، آموزشی و فروشگاهی ، راه اندازی سیستم های آموزشی ، آموزش آنلاین و مجازی ، سابقه کار و همکاری با شرکت مهندسی تحقیقاتی و پژوهشی نصیر دانشگاه خواجه نصیر ، دانشگاه مازندران ، بانک صادرات ایران ، شرکت گروه بهمن (مرکز بهمن موتور) ، شرکت های فنی و مهندسی نظامی ، انجمن های علمی و تخصصی ، موسسات کنکور ، دانشگاه تهران و مشاور انتخاب رشته کنکور ارشد برق تعاونی سنجش در سال 93 و…

————————————————————————————————————————————————–

برق ارشد

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته های الکترونیک و فناوری اطلاعات و دانشجوی دکتری ، مشاور کنکور ارشد برق ، مدرس دروس و نرم افزارهای تخصصی برق و IT ، با تجربه 9 ساله در زمینه مشاوره ، برنامه ریزی ، انتخاب رشته از کاردانی تا ارشد ، طراحی سیستم های آنلاین تخمین رتبه و انتخاب رشته برای اولین بار در سال 90 ، طراحی و راه اندازی سایت های دانشگاهی ، آموزشی و فروشگاهی ، راه اندازی سیستم های آموزشی ، آموزش آنلاین و مجازی ، سابقه کار و همکاری با شرکت مهندسی تحقیقاتی و پژوهشی نصیر دانشگاه خواجه نصیر ، دانشگاه مازندران ، بانک صادرات ایران ، شرکت گروه بهمن (مرکز بهمن موتور) ، شرکت های فنی و مهندسی ، انجمن های علمی و تخصصی ، موسسات کنکور ، دانشگاه تهران و مشاور انتخاب رشته کنکور ارشد برق تعاونی سازمان سنجش در سال 93 و...

نوشته های مشابه

‫۱۴۰ دیدگاه ها

  1. سلام،میخواستم بدونم تو دانشگاه اساتید بین دانشجویان روزانه و شبانه فرق می ذارن(مثلا علم و صنعت که من قبول شدم) مثلا تو انتخاب دانشجوها که میخوان استاد راهنمای اون دانشجوها بشن؟مرسی

    1. سلام.بعید میدانم فرق چندانی بگذارند ولی احتمال هست.کاملا به روحیات استاد بستگی دارد.

  2. سلام
    من برق الکترونیک دانشگاه علم و صنعت مجازی قبول شدم ثبت نام هم کردم ولی شنیدم امکان شرکت در دکتری به علت مجازی بودن و نداشتن پایان نامه وجود ندارد آیا واقعا اینطور است؟
    محل کار من بگونه ای است که امکان انجام کارهای پژوهشی و نوشتن مقاله برای من وجود دارد در این صورت هم مشکل دکتری خواهم داشت؟

    1. سلام.امکان قبولی در مصاحبه دکتری با توجه به مجازی بودن ارشد کم است.شما هیچ پایان نامه ای ندارید که روی آن کار کنید،لذا در مصاحبه چیزی ندارید که توضیح دهید.اما شاید بشود که خودتان روی موضوعی کار کنید و با استادتان مقاله بدهید اما باز هم پایان نامه ای نخواهید داشت.شاید بتوانید با مقاله های بسیار خوب دکتری در دکتری پذیرفته شوید

  3. سلام
    لطفا من رو راهنمایی کنید:من چند تا سوال دارم:

    1.من غیر انتفاعی پویش مقطع ارشد برق -الکترونیک پذیرفته شدم ولی مطمئن نیستم که برم یا نه. چارت دروس این دانشگاه رو گذاشتم ولی نمی دونم چه گرایشی هست و آیا آینده داره یا نه و بازار کارش دقیقا چی هست .!!!بازار کار رشته الکترونیک متاسفانه وضعیت خوبی نداره و من از دوستان تو مقاطع بالاتر هم که مشورت می کردم موافق بودن.خواهشا من رو از این برزخ که توش موندم راهنمایی کنید.
    http://8pic.ir/images/2wdd7nov7bktet29f6si.png

    2.اگر جدا از توضیحات بالا ادامه بدم و تو مقطع دکتری قبول بشم این مدرکش مشکلی ایجاد نمیکنه؟

    3.رتبه هایی که برای پذیرش تو دانشگاه های خوب تهران باید آورد مثل دانشگاه تهران روزانه و نوبت دوم چنده؟

    در کل چه توصیه ای می کنید ؟ می ترسم وقت بذارم برای دانشگاه بهتر ولی با این ظرفیت کم شانسم پایین بیاد و قبول نشم.

    ممنون

  4. سلام
    دانشگاه شهید باهنر کرمان برای سامانه گلستان اعلام نکرده که برای رمز کاربری و گذر واژه چی باید وارد کنیم.شما در این باره اطلاعی ندارید؟
    معمولا دانشگاه ها یه چیزی اعلام میکنن.تازه تاریخی هم برای ثبت نام حضوری مشخص نکرده.فکر میکنید باید چیکار کنم؟حضوری برم یا ثبت نام غیر حضوری کافیه؟؟

    1. شماره آموزش دانشگاه مربوطه زو از سایتش یا 118 استخراج کنید تماس بگیرید راهنماییتون می کنن متاسفانه هر دانشگاه یه سری قوانین خودشونو ممکنه داشته باشن .

  5. بله اکترو مغناطیس رو خوندم اما راستش مساله اینه که چون رشته جدیدیه و کلا 2 تا دانشگاه این رشتهو دارن میترسم واسه دکترا به مشکل بر بخورم می تونم دکترا سیستم بخونم؟
    دانشگاههای خوب مثل شریف و.. برای این تغییرگرایش در دکترا مشکل ندارن؟
    دکترا شبکه. چطوره؟

    1. فکر کنم بهتره این رو جناب روشان شمال پاسخ بدن من اطلاعات خاصی در گرایش های مخابرات ندارم بیشتر از میدان خبر دارم .

  6. سلام و خسته نباشید خدمت استاد کاکاوند عزیز
    من الک دیجیتال علم و صنعت قبول شدم
    راستش فکرشو نمیکردم ب اینجا برسه چون کارشناسی مهندسی پزشکی خونده بودم فک میکردم انتخابای بالاترمو بگیره ک نشد
    حالا میخوام بدونم از نظر بازار کار
    هیعت علمی شدن
    اپلای
    امریه
    وضعیت این رشته تو علم و صنعت
    این رشته و گرایش چطوره؟؟
    و راه های ارتباط با رشته ی پزشکی وجود داره چون ممکنه واس دکتری بخوام برگردم همون پزشکی
    ممنون میشم ک اگه ی توضیح راجع ب نکات بالا بهم بدید

    1. تبریک میگم بسیار عالیه .
      انتخابای بالاتر اگه منظورتون ارشد مهندسی پزشکیه ارشد الکترونیک خیلی سریعتر از پزشکی پر میشه .
      از نظر بازار کار البته در ایران یا خارج از کشور ؟
      در ایران که فرقی نداره شما آنالوگ باشی یا دیجیتال یا دیوایس .
      چونکه سطح صنعت معمولا پایینتر از کارشناسی ارشد هستش . شما در همه شاخه های الکترونیک در ایران می تونید با همه گرایشای ارشد این رشته کار کنید چون بحث ارشد چیز دیگریست . مثلا کسیکه ارشد آنالوگه می تونه در صنعت دیجیتال کار کنه چون معلومات در سطح لیسانس برای اون کفایت می کنه و …

      این گراش در ایران پر طرفدار ترین گرایش الکترونیک هستش هر چند برای اپلای ظاهرا دیوایس کمی پر طرفدار تر میشه در هر صورت جذابیت این گرایش برای داطلبان بسیار بالاس .

      برای اپلای همه گرایشای الک عالی عالی هستند .

      برای امریه شما باید در زمان مناسب گوش به زنگ باشید برای ارگان های مختلف . در این مورد اطلاعاتی متاسفانه ندارم .
      وضعیت این رشته در دانشگاه علم و صنعت بسیار مناسب هست .
      اتفاقا پایان نامه های بسیار زیادی در ارتباط با مسائل مهندسی پزشکی این ترم به دانشجویان ارشد الکترونیک ارائه شده بود .
      مثلا دکتر شکوهی یا دکتر صدر .
      شما می تونید از همین الان به پرتال اساتید این دانشگاه مراجعه و زمینه های کاری و پروژه های پیشنهادیشونو مطالعه بفرمایید .
      الکترونیک یک رشته جنرال هست شما مثل آب خوردن می تونید به مهندسی پزشکی یا خیلی رشته های دیگه گریز بزنید دستتون کاملا باز هست .
      مثلا بسیاری از تحقیقات یا اختراعات این رشته دقیقا در ارتباط با مهندسی پزشکی هست یا درگیر با رشته های دیگه مثل کنترل ، مخابرات ، قدرت ، مکاترونیک و …

  7. سلام خسته نباشید من لیسانس ال خوندم الان ارشد مخابرات شبکه صنعتی اصفهان شبانه قبول شدم نمیدونم برم یا نه هیچ اطلاعاتی راجع به رشته ندارم و میترسم برای دکترا دانشگاههای خوب تهران یا اپلی به مشکل بر بخورم لطفا راهنماییم کنید به نظرتون ارزششو داره برم ؟یا بخونم ساله دیگه. مخصوصا واسه دکترا که خیلی برام مهمه
    ممنونم از وقتی که میزارید

    1. سلام . مبارک باشه .
      ببینید در کل رشته مخابرات در کل با امواج و آنتنها و موج برها و طراحی مدارات الکترونیکی در فرکانس بالا (که مسیرهای سانتی متری هم مثل خطوط انتقال عمل می کنه) سیستمه وا شبکه های مخابراتی و … سر و کار داره .
      ریاضی سنگینی هم داره .
      آیا شما درس آنتن و انتشار امواج یا درس الکترومغناطیس رو پاس کردید یا آشنایی دارید ؟ در واقع میشه گفت بخش قابل توجهی از این گرایش در اون فضاها مطرح میشه .
      به نظرم توضیحات مهندس روشان را در این رشته مطالعه بفرمایید اگه به طور کامل از این رشته بی علاقه اید هرگز سمتش نرید .

      1. بله اکترو مغناطیس رو خوندم اما راستش مساله اینه که چون رشته جدیدیه و کلا 2 تا دانشگاه این رشتهو دارن میترسم واسه دکترا به مشکل بر بخورم می تونم دکترا سیستم بخونم؟
        دانشگاههای خوب مثل شریف و.. برای این تغییرگرایش در دکترا مشکل ندارن؟
        دکترا شبکه. چطوره؟

  8. لطفا جواب منم بدین درسته زیاد سوال میپرسم اما شاید سوال خیلیا باشه وجز شما افراد متخصص که دلسوز باشن ندیدم خب؛ببخشید من درامد واسم مهمه وبا اینکه رشتم مخابرات بوده دوس دارم یه رشته ای ادامه بدم که بازار کار معقولی داشته باشه واگه بخوام اپلای کنم راحت تر پذیرش بدن وهمچنین در ایران اون رشته علمش به روز باشه ممنون راهنمایی کنید

    1. سلام.از گرایش های برق که هم از نظر بازار کار و اپلای شرایط خوبی داشته باشد و هم بروز باشد گرایش های الکترونیک قدرت و الکترونیک دیجیتال میتواند مناسب تر باشد.

  9. با عرض سلام میخواستم بدونم که اگر گواهی معدل تا تاریخ 31/6/1393 باشد موقع ثبت نام در دانشگاه مشکلی که پیش نمی اید؟ با توجه به اینکه معدل ارسالی به سنجش همون معدل گواهی هستش ولی الان که اتمام تحصیل کردم معدلم بیشتراز اون معدل گواهی ویا معدل ارسالی به سنجش شده ؟

    1. سلام، نه مشکلی نداره چون خود سنجش هم اگه دقت کنید گفته معدل تا تاریخ 31/6/1393 و نه تا زمان قبولی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا