اخبار کنکور و دانشگاه

شرایط پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت درمورد نحوه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در این دانشگاه اظهار کرد: دانشجویانی که به عنوان دانشجوی استعداد درخشان می‌خواهند وارد مقاطع بالاتر شوند، باید جزو 10 درصد اولِ معدل‌های بالا باشند.

دکتر محسن کلانتر در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در مورد پردیس‌های این دانشگاه توضیح داد: دانشگاه علم و صنعت دارای دو پردیس است؛ پردیس مرکزی که داخل آن، پردیس مجازی نیز وجود دارد که در برخی از رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند و پردیس دوم که خارج از فضای فیزیکی دانشگاه قرار دارد و در این پردیس علاوه بر دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشجوی دکتری نیز جذب می‌شود.

وی درمورد تعداد دانشجویان دانشگاه علم و صنعت توضیح داد: امسال 700 دانشجو در مقطع کارشناسی، 1700 نفر در مقطع کارشناسی ارشد، 160 دانشجوی دکتری نوبت اول و 7 نفر در نوبت دوم و 60 دانشجوی دکتری در پردیس دو و 90 نفر به عنوان ممتاز پذیرش شدند.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به دانشجویان ممتاز اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت در بحث استعدادهای درخشان و جذب دانشجویان نخبه با وزارت علوم هماهنگ عمل کرد. درواقع آیین‌نامه‌ای وجود دارد که طبق آن 10 درصد دانشجویان کارشناسی می‌توانند در مرحله کارشناسی ارشد پذیرش شوند، البته از آنجایی که برخی از دانشجویان یا به خارج از کشور سفر می‌کنند یا دانشگاه خود را تغییر می‌دهند اعلام شده بود اگر 10 درصد از دانشجویان از دانشگاه رفتند، ما مجاز هستیم 10 درصد دیگر جذب کنیم اما همه این دانشجویان باید 10 درصد معدل را داشته باشند به عبارت دیگر 10 درصد اول معدل‌ها باشند.برای مثال در رشته‌ای که صد نفر پذیرش کارشناسی داریم می‌توان در درجه اول 10 نفر از 100 نفر که دارای بالاترین معدل هستند جذب کنیم اگر از بین این 10 نفر پنج نفر دیگر به دانشگاه‌های دیگر مراجعه کردند می‌توانیم لیست خود را تا 20 نفر ظرفیت‌ها را پر کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت در ادامه با اشاره توسعه جذب دانشجوی غیر ایرانی گفت: هدف این است که با حفظ کیفیت، صندلی‌های خالی را از طریق جذب دانشجوی خارجی پر کنیم. در حال حاضر 60 دانشجوی غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و بالغ بر 20 نفر در مقطع دکتری در دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل هستند. این دانشجویان با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور بیشتر از کشورهای همسایه مانند افغانستان، عراق، هندوستان و … هستند.

کلانتر در ادامه از گسترش دفاتر مشاوره در دانشگاه علم و صنعت خبر داد و افزود: به موازات طرح استاد مشاور، در ارتباط با مشاوره دانشجویی گام بزرگی برداشته شد و قرار است خدمات مشاوره‌ای لازم را به دانشجویان ارائه کرده و آنها را به سوی مراکز مشاوره هدایت کنیم. در این راستا دفاتر مشاوره مجهزی راه‌اندازی شده و در حال هدفمند کردن این روند هستیم.

برق ارشد

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته های الکترونیک و فناوری اطلاعات و دانشجوی دکتری ، مشاور کنکور ارشد برق ، مدرس دروس و نرم افزارهای تخصصی برق و IT ، با تجربه 9 ساله در زمینه مشاوره ، برنامه ریزی ، انتخاب رشته از کاردانی تا ارشد ، طراحی سیستم های آنلاین تخمین رتبه و انتخاب رشته برای اولین بار در سال 90 ، طراحی و راه اندازی سایت های دانشگاهی ، آموزشی و فروشگاهی ، راه اندازی سیستم های آموزشی ، آموزش آنلاین و مجازی ، سابقه کار و همکاری با شرکت مهندسی تحقیقاتی و پژوهشی نصیر دانشگاه خواجه نصیر ، دانشگاه مازندران ، بانک صادرات ایران ، شرکت گروه بهمن (مرکز بهمن موتور) ، شرکت های فنی و مهندسی ، انجمن های علمی و تخصصی ، موسسات کنکور ، دانشگاه تهران و مشاور انتخاب رشته کنکور ارشد برق تعاونی سازمان سنجش در سال 93 و...

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام خسته نیاشد.ازتون می خواستم که منو راهنمایی کنید.دانشجوی ترم 7رشته ریاضیات و کاربردها هستم.میخواستم ارشدمو حسابداری بخونم ولی نمیدونم کار درستی میکنم یا نه.تمامی استادیدم میگن تغییر رشته نده استعداد داری در این رشته ولی من به آینده کاریش شک دارم وکمی هم ریاضی منو خسته کرده.نمی دونم چیکار کنم تصمیم نمی تونم بگیرم

    1. سلام، رشته ریاضی خیلی خوبه اما متاسفانه خیلی در رشته های علوم پایه نمیشه کار خوب پیدا کرد اما کسایی که این رشته ها را در کارشناسی خوندن و بعد وارد سایر رشته ها مانند حسابداری، اقتصاد و مدیریت و حتی رشته های فنی شدند تونستن موفق باشند چون داشتن پایه ریاضی بسیار خوب در خیلی از رشته ها تا حد بسیار زیادی به موفقیت کمک میکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا