اخبار کنکور و دانشگاه

شرایط پذیرش دانشجو در پردیس بین الملل دانشگاه امیرکبیر

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: دانشجویانی که در پردیس این دانشگاه پذیرش می شوند، باید ۸۵ درصد نمره دانشجوی معمولی این دانشگاه را کسب کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عباش سروش صبح امروز در نشست مطبوعاتی که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، در خصوص ظرفیت پذیرش دانشجو در سال آینده به مهر گفت: ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی، در سال آینده افرایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۴۸ درصد دانشجویان دانشگاه در مقطع کارشناسی و حدود ۵۴ درصد در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری هستند که برنامه ما این است که نسبت آنها را ۵۰ به ۵۰ کنیم که با این برنامه ظرفیت دانشجویان کارشناسی افزایش خواهد یافت.

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: ما اعتقاد داریم که دانشگاه قوی باید بدنه کارشناسی قوی نیز داشته باشد. ما نمی توانیم فقط یک دانشگاه تحصیلات تکمیلی باشیم به خودمان هم ثابت شده که کم و کیف ورودی های کارشناسی ما بر روی کم و کیف دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ما اثر می گذارد.

وی ادامه داد: یعنی اگر تعداد دانشجو کارشناسی کمی جذب کنیم در کارشناسی ارشد و دکتری هم تعداد دانشجوی کم تری از دانشجویان خود را می توانیم جذب کنیم.

وی در خصوص وضعیت پردیس های دانشگاهی این دانشگاه گفت: ما موافق پردیس هستیم اما به صورت مشروط، کیفیت این پردیس ها برای دانشگاه بسیار مهم است دانشجویانی که در این پردیس ها پذیرش می شوند باید ۸۵ درصد نمره دانشجوی معمولی دانشگاه را کسب کنند.

سروش ادامه داد: در تامین کسری بودجه دانشگاه می توانیم از شهریه پردیس ها استفاده کنیم ولی باید دانشجویانی که در این پردیس ها پذیرش می شوند از کیفیت مورد نظر دانشگاه برخوردار باشند و فاصله کمی با دانشجویان معمول دانشگاه داشته باشند.

معاون آموزشی دانشگاه با بیان اینکه ما ناچاریم به سمت دانشجویانی که شهریه پرداخت می کنند حرکت کنیم، به برنامه های دانشگاه در حوزه بین المللی کردن اشاره کرد و گفت: دانشگاه در تلاش برای جذب دانشجوی بین الملل است.

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۰۰ دانشجوی خارجی از کشورهای عراق، سوریه، لبنان و اردن دارد و برنامه دانشگاه این است که تا سال ۱۴۰۴ از هر سه دانشجوی دانشگاه یک دانشجو خارجی باشد.

سروش ادامه داد: همچنین از دیگر برنامه های دانشگاه این است که تا سال ۱۴۰۴ بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار بگیرد و این مساله دست نیافتنی نیست.

وی با بیان اینکه برای جذب دانشجویان و دانش آموزان با کیفیت بهتر نیز برنامه هایی داریم که ارایه خواهد شد، افزود: درحال حاضر دانشگاه امیرکبیر بین ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ به صورت نوسانی دانشجو دارد که یک هزار و ۶۵۰ دانشجو در مقطع دکتری،  ۵هزار و ۵۰ دانشجو  در کارشناسی ارشد و ۵ هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

سروش افزود: همچنین ۵۲۵ عضو هیات علمی در رتبه های مختلف از استاد، دانشیار، و مربی در این دانشگاه فعالیت می کنند.

برق ارشد

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته های الکترونیک و فناوری اطلاعات و دانشجوی دکتری ، مشاور کنکور ارشد برق ، مدرس دروس و نرم افزارهای تخصصی برق و IT ، با تجربه 9 ساله در زمینه مشاوره ، برنامه ریزی ، انتخاب رشته از کاردانی تا ارشد ، طراحی سیستم های آنلاین تخمین رتبه و انتخاب رشته برای اولین بار در سال 90 ، طراحی و راه اندازی سایت های دانشگاهی ، آموزشی و فروشگاهی ، راه اندازی سیستم های آموزشی ، آموزش آنلاین و مجازی ، سابقه کار و همکاری با شرکت مهندسی تحقیقاتی و پژوهشی نصیر دانشگاه خواجه نصیر ، دانشگاه مازندران ، بانک صادرات ایران ، شرکت گروه بهمن (مرکز بهمن موتور) ، شرکت های فنی و مهندسی ، انجمن های علمی و تخصصی ، موسسات کنکور ، دانشگاه تهران و مشاور انتخاب رشته کنکور ارشد برق تعاونی سازمان سنجش در سال 93 و...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا