اخبار کنکور و دانشگاه

دوره‌های باز آموزی رشته‌های مهندسی در دانشگاه آزاد راه اندازی می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد، حمید میرزاده در جلسه مشترک با نمایندگان تام‌الاختیار خود در هیأت‌های امنای استانی، به باج‌خواهی برخی افراد از دانشگاه آزاد اشاره و تأکید کرد: کسانی که هیچ سهمی در ایجاد این کاخ بلند علمی نداشته‌اند، امروز از همه طلبکارترند.

میرزاده با بیان اینکه سازوکار واحدهای دانشگاه آزاد به سوی روش‌های سیستماتیک و چارچوب‌های معین و استانداردهای علمی می‌رود، تصریح کرد: هرچه دانشگاه و سامانه‌های مدیریتی آن پیشرفته‌تر و به استانداردهای علمی و بین‌المللی نزدیک‌تر می‌شود، فریاد اعتراض افرادی که دستشان از دخالت‌های بیجا در شئونات دانشگاه کوتاه شده، بلندتر می‌شود.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه بعد از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی نقل و انتقالات، عده‌ای اعتراض کردند که با الکترونیکی کردن نقل و انتقالات، به فکر ما نبوده‌اید. عجیب است از طرحی که باعث قطع دست واسطه‌ها شده، ناراضی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با توقع بی‌جای عده‌ای درخصوص سهم‌خواهی از دانشگاه خاطرنشان کرد: برخی توقع دارند دانشگاه آزاد مانند شرکت سهامی باشد که هر گروه و دسته‌ای بتوانند سهمی در آن داشته باشند. در حالی که باید بدانند دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به همه مردم است و شرکت سهامی و تعاونی نیست و دانشگاه نمی‌تواند به سهم‌خواهان سیاست‌باز سهمی بدهد.

میرزاده با اشاره به چهار مولفه تأثیرگذار در تأسیس و توسعه این دانشگاه گفت: عنایت، حمایت و دستور امام راحل، همت و ابتکار بی‌نظیر و طرح بی‌بدیل آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی، پایمردی جاسبی و همکارانش و نهایتاً مشارکت خانواده‌های فرهیخته که سهم علم‌آموزی فرزندانشان را در هزینه خانوار، بیش از سایر هزینه‌ها قرار دادند، از جمله عوامل تأثیرگذار در تشکیل و توسعه دانشگاه آزاد هستند.

وی گفت: این دانشگاه که تجربه‌ای بی نظیر در تاریخ نهادهای علمی جهان است، اکنون به بار نشسته و متعلق به هیچ کس نیست. بنابراین توقعی برای سهم‌خواهی باقی نمی‌ماند که اجازه بدهیم در شئون دانشگاه دخالت کنند.

میرزاده با اشاره به فرارسیدن هفته دولت و تبریک این هفته به دولت تدبیر و امید، گفت: با اقبالی که مردم در انتخابات نشان دادند، گفتمانی ایجاد شد که مبتنی بر نشاط و آرامش است و دولتی بر سر کار آمد که در دانشگاه فضای نشاط، آرامش، پرکاری و اعتلای جایگاه علمی را دنبال می‌کند و من مطمئنم فضای بسته و غیرضروری ترس و ناامیدی دیگر هرگز به دانشگاه‌ها برنخواهد گشت.

وی افزود: استادان و دانشجویان به فکر اثرگذاری علمی هستند و بخصوص در دانشگاه آزاد که نشاط و آرامش حکمفرماست، بنابراین فضای گذشته، جای خود را به افزایش اثربخشی دانشگاه در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور داده است. دانشگاه راه خود را برای مشارکت و اثربخشی هرچه بیشتر در توسعه علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور پیدا کرده و ساختار جدیدی پیدا کرده است. میرزاده به سه محور توسعه پایدار از نگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: توسعه اقتصادی، توسعه فرهنگ و توسعه دانش، سه محوری هستند که چارچوب کار دانشگاه آزاد مبتنی بر آنهاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از نمایندگان تام‌الاختیار خود خواست اهداف دانشگاه را در استان‌ها یادآوری و پیگیری و به عنصر گذشت زمان در اجرای برنامه‌ها توجه کنند.

میرزاده در ادامه افزود: بدون اغراق می‌گویم که من دست الهی را در توسعه دانشگاه می‌بینم و ما مصمم هستیم که برنامه‌های دانشگاه را اجرا کنیم و از خداوند می‌خواهیم برای تصمیم‌گیری بهتر به ما کمک کند.

وی گفت: ما مدیران دانشگاه میثاق‌نامه تعهد به نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری را برای هم‌افزایی و توسعه علمی و فناوری امضا کرده‌ایم و امیدوار و مصمم هستیم تعهدات خود را به اجرا درآوریم.

گفتنی است در ادامه این جلسه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه برخی از معاونان خود و نمایندگان تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در هیات‌های امنای استانی به بررسی وضعیت رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری در واحدهای استان‌ها پرداختند و مقرر شد از مهرماه 93 و در ادامه آن در بهمن 93 رشته هایی که جدیداً در مورد تحصیلات تکمیلی به تأیید شورای گسترش آموزش عالی رسیده نسبت به جذب دانشجو اقدام کنند و مرکز آزمون نسبت به درج نام این رشته ها در سایت آزمون اقدام و آنها را اعلام کند. 

همچنین میرزاده در جلسه با نمایندگان تام الاختیار در هیات امناهای استانی، با بیان اینکه دوره‌های باز آموزی رشته‌های مهندسی به زودی در دانشگاه آزاد راه اندازی می‌شود، گفت: این دوره‌ها برای 7 رشته از جمله عمران، معماری، نقشه برداری، مکانیک، برق است.

وی گفت: پیش از این در دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک به یک میلیون تقاضا برای برگزاری بازآموزی رشته‌های مهندسی وجود داشت.

وی با تاکید بر اینکه این تصمیم با اقبال نظام مهندسی مواجه شد، گفت: زمان تشکیل کلاس‌های این دوره  در نوبت بعدازظهر خواهد بود و در پایان این دوره‌ها یک گواهینامه صادر می‌شود که مورد تایید نظام مهندسی است.

میرزاده با تاکید بر اینکه این دوره‌ها اقدامی مثبت در  راستای درآمد زایی دانشگاه محسوب می شود، خاطر نشان کرد: برگزاری این دوره‌ها مشارکت در توسعه ملی نیز محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه برگزاری دوره باز آموزی رشته مهندسی برای اولین بار در دانشگاه آزاد راه اندازی می‌شود، گفت: این موضوع در ابتدای کار از استان تهران آغاز می‌شود و سپس به سایر استان‌ها توسعه داده می‌شود.

برق ارشد

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته های الکترونیک و فناوری اطلاعات و دانشجوی دکتری ، مشاور کنکور ارشد برق ، مدرس دروس و نرم افزارهای تخصصی برق و IT ، با تجربه 9 ساله در زمینه مشاوره ، برنامه ریزی ، انتخاب رشته از کاردانی تا ارشد ، طراحی سیستم های آنلاین تخمین رتبه و انتخاب رشته برای اولین بار در سال 90 ، طراحی و راه اندازی سایت های دانشگاهی ، آموزشی و فروشگاهی ، راه اندازی سیستم های آموزشی ، آموزش آنلاین و مجازی ، سابقه کار و همکاری با شرکت مهندسی تحقیقاتی و پژوهشی نصیر دانشگاه خواجه نصیر ، دانشگاه مازندران ، بانک صادرات ایران ، شرکت گروه بهمن (مرکز بهمن موتور) ، شرکت های فنی و مهندسی ، انجمن های علمی و تخصصی ، موسسات کنکور ، دانشگاه تهران و مشاور انتخاب رشته کنکور ارشد برق تعاونی سازمان سنجش در سال 93 و...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا