اخبار کنکور و دانشگاهدانشگاه های بورسیه و دارای شرایط خاص

معرفی،چگونگی مصاحبه،رتبه های قبولی دانشگاه امام حسین(ع)

معرفی،چگونگی مصاحبه،رتبه های قبولی دانشگاه امام حسین(ع) بر روی سایت قرار گرفت!

 

برای مشاهده اطلاعات فوق به ادامه مطلب مراجعه نمائید.

معرفی،چگونگی مصاحبه،رتبه های قبولی دانشگاه امام حسین(ع) بر روی سایت قرار گرفت!

 

معرفی دانشگاه امام حسین (ع):

 

دانشگاه امام حسین(ع) در شهر تهران قرار دارد و دارای دانشکده‌های علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی است.
در سال ۱۳۶۵ مرکز آموزش عالی امام حسین (ع) توسط شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری مورد تایید و تصویب قرارگرفت و در سال ۶۶ به‌عنوان یک دانشگاه جامع متشکل از دانشکده‌های علوم پایه، فنی مهندسی و علوم پزشکی و علوم انسانی به‌ رسمیت شناخته شد.

در سال ۱۳۶۹ دانشکده علوم پایه نظامی، به مجموعه دانشگاه اضافه شد و با تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) دانشکده مزبور رسماً از دانشگاه جدا شد.

دانشگاه امام حسین(ع) از طریق آزمون سراسری در مقطع کارشناسی رشته‌های مهندسی برق (الکترونیک، مخابرات)، مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)، مهندسی مکانیک (طراحی جامدات، حرارت و سیالات)، مهندسی عمران، مهندسی هوافضا، مهندسی صنایع (تولید صنعتی)، مهندسی فن آوری اطلاعاتit، ریاضی (کاربردی)فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی، هوا نوردی، جغرافیای سیاسی، نظامی، عملیات کشوری، حقوق، مدیریت صنعتی، علوم اقتصادی، مدیریت زنجیره تامین (آماد)، تربیت بدنی و علوم ورزشی، اطلاعات نظامی و علوم سیاسی دانشجو می‌پذیرد.

در مقطع کارشناسی ارشد نیز از طریق آزمون سراسری در رشته‌هایی چون: طراحی کاربردی، مخابرات رمز و سیستم دانشجو می‌پذیرد.

دانشگاه امام حسین(ع) دو بخش مجزا و جداگانه دارد: دانشکده افسری (دوره روزانه) که مخصوص افرادی است که در آینده کادر سپاه خواهند شد و از طریق آزمون سراسری و آزمون‌های داخلی سپاه پذیرش و گزینش می‌شوند و دیگری بخش دولتی (دوره شبانه و غیر بورس) است که از کنکور سراسری پذیرش می‌گیرد و زیر نظر وزارت علوم اداره می‌شود.

دانشکده‌های دانشگاه امام حسین (ع):
دانشکده‌های فنی و مهندسی
دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضا
دانشکده مهندسی عمران
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
دانشکدهٔ علوم پایه
دانشکده فیزیک
دانشکده شیمی
دانشکده علوم ریاضی
دانشکده علوم انسانی

 

رشته‌های در حال تدریس :

مهندسی مکانیک (حرارت وسیالات_طراحی جامدات)
مهندسی هوا فضا
مهندسی صنایع
مهندسی برق(مخابرات و الکترونیک)
مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)
مهندسی عمران
مهندسی نقشه برداری
شیمی کاربردی
ریاضی کاربردی
فیزیک هسته‌ای
علوم اقتصادی
علوم کامپیوتر
مهندسی فناوری اطلاعات

 

دانشگاه امام حسین (ع) در سال 1387 با تصویب فرمانده کل قوا، به دو دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) و دانشگاه جامع امام حسین(ع) تفکیک شد.

 

دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) به منظور تربیت پاسدار بر مبنای اهداف سپاه و آرمانهای انقلاب اسلامی با ترکیب یک مجتمع دانشگاهی، چهار دانشکده و یک مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی و همچنین دانشگاه جامع امام حسین(ع) نیز در برگیرنده شش دانشکده و پژوهشکده و یک پژوهشکده مستقل و تعدادی مرکز تحقیقاتی مستقل می‌باشد که وظیفه توسعه پژوهش در سپاه و برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی را برعهده خواهد داشت.

شرایط پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جامع امام حسین (ع): 

دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) که یکی از دانشگاه‌های سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، به منظور تأمین نیروی انسانی متخصص و متعهد در کادر مورد نیاز سپاه، مطابق با شرایط و ضوابط ذیل در رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی هوافضا، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، فیزیک، شیمی، پیشرانه، زیست‌شناسی و جغرافیای نظامی دانشجو می‌پذیرد.

آن دسته از افرادی که مراحل گزینش را با موفقیت طی نموده و حد نصاب و نمره علمی لازم را کسب کرده باشند و در فهرست قبول شدگان نهایی از سوی سازمان سنجش اعلام شوند، به عنوان دانشجوی بورس در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) مشغول به تحصیل خواهند شد. دانشجویان بورس از خوابگاه و کمک هزینه تحصیلی برخوردار بوده و پس از اتمام تحصیل به استخدام سپاه درخواهند آمد.

داوطلبان لازم است شرایط عمومی و اختصاصی لازم جهت شرکت در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده و در دفترچه راهنمای آزمون درج شده است را دارا باشند.

نداشتن منع از لحاظ مقررات وظیفه بودن و مشخص بودن وضعیت آن، اعتقاد به مبانی اسلام ناب محمدی(صلی ا…علیه و آله و سلم)، انقلاب اسلامی و نظام ج.ا.ا، اعتقاد و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه، التزام عملی به احکام اسلام و قوانین جمهوری اسلامی و رعایت موازین اخلاق اسلامی، عدم محکومیت به محرومیت از خدمات دولتی، داشتن حسن شهرت اخلاقی و اجتماعی و عدم سوء سابقه، دارا بودن تابعیت جمهوری اسلامی ایران، داشتن سلامت و توانایی جسمی و روانی و مرد بودن از شرایط عمومی برای پذیرش داوطلبان است.

حداکثر سن 24 سال (مدت خدمت دوره ضرورت به حداکثر سن اضافه می‌گردد، برای بسیجیان فعال بنا بر مدت فعالیت بسیج تا حداکثر 2 سال به مدت مذکور اضافه می‌گردد، برای اعضاء درجه یک خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و مفقودالاثرها حداکثر سن با احتساب کلیه موارد ذکر شده 28 سال می‌باشد) داشتن حداقل معدل 5/14 در مقطع کارشناسی برای فارغ التحصیلان دانشگاه‌های دولتی، داشتن حداقل معدل 5/15 در مقطع کارشناسی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های آزاد، (فارغ التحصیلان کارشناسی دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی (به جز کارکنان فعلی سپاه) مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه جامع امام حسین (ع) نمی‌باشند) از شرایط اختصاصی برای پذیرش داوطلبان است.

هر یک از داوطلبان متقاضی عضویت در سپاه و تحصیل در دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) در حین تحصیل کمک هزینه تحصیلی دریافت می‌نمایند و پس از سیر مراحل گزینش و ارزشیابی حین آموزش به عضویت سپاه درخواهند آمد.

افراد نخبه و دارای ویژگی‌های برتر مطابق شرایط وزارت علوم، پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد، امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری خواهند داشت.

 


 

نشانی دانشگاه: تهران ـ بالاتر از فلکه چهارم تهران پارس ـ اتوبان شهید بابایی ـ نرسیده به شهرک حکمیه

 

تلفن: 18-77314110

 

آدرس سایت دانشگاه : www.ihu.ac.ir (فقط از داخل دانشگاه قابل دسترسی می باشد)

 

 

 

معرفی دانشگاه امام حسین (ع) توسط فارغ التحصیلان این دانشگاه و برخی دوستان:

 

تاریخ : 89/4/22 (www.p30civil.blogfa.com)

دانشگاه امام حسین (ع) واقع در انتهای اتوبان بابایی بعد از پل لشگرک می باشد.این دانشگاه تنها دانشگاه نظامی (متعلق به سپاه ) می باشد که از تقریبا 10 سال پیش اقدام به جذب دانشجوی غیربورس در قالب روزانه و شبانه (شهریه پرداز) نموده است. یکی از دلایل این سیاست آموزشی را می توان در استفاده بهینه از پتانسیل بالقوه سپاه در داشتن هیئت علمی مناسب و نیز محیط های آموزشی فراوان دانست اما بتدریج (با توجه به تغییر رویکرد مدیران دانشگاه(فرماندهان) در قبال نحوه پذیرش دانشجویان جدید الورود از سال 84 به بعد) با ورود دانشجویان غیر بورس به نظر میرسد که اهداف مورد نظر به طور مطلوب بر آورده نشده است.

روش های پذیرش دانشجو در دانشگاه امام حسین (ع)

1) از طریق آزمون استخدامی داخلی سپاه از دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر برای پذیرش بصورت نیروهای دفتری ، نظامی و . . .

2) از طریق کنکور سراسری بصورت بورس در رشته های علوم ریاضی ، تجربی و انسانی: دانشجویانی که ازین طریق وارد دانشگاه می شوند ملزم به پذیرش تعهد خدمت 8 ساله برای سپاه (2 برابرزمان تحصیل) و پوشش نظامی (لباس های فرم سبزتیره) در حین تحصیل و رعایت ضوابط خاص نظامی میباشند

3) از طریق کنکور سراسری و بصورت غیر بورس که طی سالهای نخست جذب دانشجو بصورت روزانه و از رتبه های خوب کنکور صورت می پذیرفت اما از سال 82 تا 84 دانشجویان شبانه پذیرش شد: دانشجویانی که ازین طریق وارد دانشگاه می شوند پس از تحصیل تعهدی به سپاه ندارند و از نظر پوشش ، آزاد میباشند.

4) از سال 87(سالهای 85و86 دانشجوی غیربورس پذیرش نشد) نوع جدیدی از پذیرش توسط دانشگاه صورت گرفت که در آن از طریق کنکور سراسری دانشجویان با قبول تعهدی خاص پس از قبولی در مصاحبه و غیره و ذلک ترم اول را در قم میگذارندند : دانشجویانی که ازین طریق وارد دانشگاه می شوند می توانند 3 گزینه از گزینه های زیر را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنند:

a. یا با پوشش خاص این دوره (لباس های فرم خاکی تیره) و تحت ضوابط نظامی – دانشگاهی 4 سال درس بخوانند و در آینده تحت امر سپاه باشند با حقوق و خوابگاه و مزایادر حین تحصیل

b. یا غیربورس شده (روزانه) با پوشش آزاد که در آینده تعهدی نخواهند داشت .

c. یا به جرگه سپاهیان بند 2 بپیوندند.

در سال گذشته (87) دانشگاه امام حسین به 2 دانشگاه تغییر پیدا کرد:

ا) دانشگاه افسری و تربیت پاسداری

2) دانشگاه جامع

دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع)، به منظور تربیت پاسدار بر مبنای اهداف سپاه و آرمان‌های انقلاب اسلامی با ترکیب یک مجتمع دانشگاهی، چهار دانشکده و یک مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی و همچنین دانشگاه جامع امام حسین(ع) نیز در برگیرنده شش دانشکده و پژوهشکده و یک پژوهشکده مستقل و تعدادی مرکز تحقیقاتی مستقل می‌باشد که وظیفه توسعه پژوهش در سپاه و برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی را برعهده خواهد داشت.

 

 

تاریخ : 91/02/20 (www.bargh-arshad.com)

استاد من خودم رفتم دانشگاه امام حسین(ع) و به جواب اکثر سوالام رسیدم.بخشی رو که به نظرم مشکل امنیتی نداره اینجا نوشتم تا دوستان هم استفاده کنن: گروه برق به صورت کاملا مجزا دارای یه ساختمان است در مورد رشته ی الکترونیک فقط یک گرایش(اسم گرایش رو نمیشه گفت) و برای مخابرات گرایش رمز ،سیستم و میدان هست.امسال فقط کسایی میتونن این دانشگاه رو انتخاب کنن که قبلا فرم بورسیه رو پر کرده باشن چون با توجه به صحبت هایی که شنیدم،قراره امسال فقط بورسیه بگیرن
دانشجوهای بورسیه ی ارشد برخلاف دانشجویان بورسیه ی کارشناسی احتیاجی به پوشیدن لباس فرم ندارند و محدودیت رفت و آمد هم ندارند در طول تحصیل حقوق دریافت میکنن و در صورت صلاح دید پروژه هایی به اونها داده میشه.بعد از فارغ التحصیلی،در صورت صلاح دید وارد مقطع دکتری خواهند شد و بعد از آن جذب هیئت علمی و یا کارهای دیگه خواهند شد در غیر اینصورت با مدرک ارشد باید مشغول انجام وظیفه بشن.اکثر اساتید مخصوصا گرایش الکترونیک و مخابرات دکتر هستند(یعنی هیئت علمی ثابت داره).آزمایشگاه های و کارگاه های جالبی داره که اینجا نمیتونم اسمشونو بگم در ضمن اونقدر هم دانشگاه که میگن گیر نیست
دوستان خودشون میتونن برن ببینن و با دانشجوهای اونجا صحبت کنن فقط قبلش باید در ورودی دانشگاه توضیح بدین که چرا وارد دانشگاه میشن و موبایل و کارت شناسایی خودشون رو تحویل بدن داخل دانشگاه از درجه دار و غیر درجه دار هم هر سوالی بپرسین خیلی خوب جوابتون رو میدن من خودم از کارمند و سرباز گرفته تا سرهنگ تمام توی دانشگاه صحبت کردم و خیل هم خوب جوابمو دادن. امیدوارم که تونسته باشم کمک ناقابلی به دوستان عزیز کرده باشم.پیروز و تندرست باشین

 

 

تاریخ : 87/12/23

من دانشجوی حال حاظر این دانشگاه ام ودر دوره ی روزانه غیر بورس(یعنی تعهد کاری واستخدامی ندارم) تحصیل می کنم.
افرادی که اینجا تحصیل می کنن مصاحبه گذرونده اند چون دانشگاه نظامی محصوب می شه شما مثل دانشگاه مالک اشتر در اصفهان باید مصاحبه بشید تا صلاحیت شما برای حضور در این دانشگاه تایید بشه سوالاتشون ساده اس راجع به مسایل عقیدتی سیاسی
مزایای تحصیل در این دانشگاه خیلی زیاده یکیش توتهران بودنشه (بزرگراه شهید بابایی اون وره تهرانپارس)
دانشجو ها درسای خاص(همش تئوریه) مثل دروس خاص دانشگاه صنعتی مالک اشتر رو هم می گذرونن.
به همه هم خوابگاه تعلق میگیره
غذاش بهترین غذای دانشگاهیه اینو وقتی ماهی پلو وجوجه کبابشو خوردم فهمیدم.
شانس قبولی در این دانشگاه به صورت باورنکردنی ای بالا است چون خیلی از افراد راجع به این دانشگاه اطلاعات لازم رو ندارن
از لحاظ امکانات همین رو بگم که دانشجوهای دانشگاه های صنعتی پروژه های دانشگاهی در سطح تیم ملی اینجا انجام میدن.
راجع به استاداش که هیچی نمی گم( مقایسه بکنین با شریف وامیرکبیر)

 

 

تاریخ : 87/12/25
1) در این دانشگاه اساتید بزرگی تدریس میکنند .اکثرا در دانشگاه های معتبر دیگر تهران تدریس میکنند.
2) امکانات فوق العاده آزمایشگاهی . اگر شما پروژ ه ای منطقی داشته باشید از نظر امکانات چیزی کم نخواهید داشت (رایگان) فقط باید نتیجه را تحویل بدهید.
3) در صورت فارغ التحصیلی از این دانشگاه میتوانید بسیار مناسب تر (راحتر)از دیگر فارغ التحصیلان جذب بازار کار شوبد.
دلیل :
شما در طول مدت تحصیل از هر نوع امکانات مورد نظر (منطقی) برخوردارید.دروس با تمرکز بر پروژه های عملی و کاربردی تدریس میشوند. دروس تخصصی بدون یک واحد ازمایشگاه من که ندیدم.
کتابها و مراجع دروسی که باید گذرانده شود مطابق با مراجع و کتب مصوب وزارت علوم.(در بعضی دروس تخصصی دوره کارشناسی باید از کتب لاتین استفاده کنید که هنوز ترجمه نشده است)
معمولا در پروژه های عملی و صنعتی در اینده بسیار موفق عمل خواهید کرد .
به دلیل تلاش سپاه بر توسعه فن اوری ها در داخل کشور از نعمت تجربه اساتید مجرب و مسلط به صنعت بهره مند خواهید شد.
کتابخانه بسیار کاملی در دسترس شماست.
شما یکبار از نظر علمی وعرفی(عقیدتی) تایید شده اید.
با صنعت روز در رشته خود اشنا می شوید.بازدیدها و …

4)از امکانات بسیار خوب ورزشی میتوانید بهره مند گردید.
5)برای تحصیلات تکمیلی در مقاطع بالاتر و در دیگر دانشگاه ها مشکلی وجود ندارد.
6)از بسیاری از دانشگاه های دولتی شهرستانها سطح علمی بالاتری دارد. معیار سنجش سطح علمی به نظر من : 1 ) دانشجویان وارد شده به مقاطع تحصیلی بالاتر. 2) ازمایشگاه های به روز و مجهز .3) اساتید مجرب(نه صرفا با نام دکتر …!). 4)در صداشتغال فارغ التحصیلان بعد از اتمام تحصیل.5 ) مراکز تحقیقاتی متعد. 7)مقالات چاپ شده

8) محدودیت ها در سطح عرف جامعه هستند.به هر حال دانشگاه نظامی است و نظم ضرورت این دانشگاه است.
9) انحرافات محتمل در دیگر دانشگاه ها در این دانشگاه راهی ندارند.
10) به دلیل عدم اطلاع بسیاری از داوطلبان کنکور از شرایط واقعی این دانشگاه در صد قبولی داوطلبانی که این دانشگاه را انتخاب میکردند در سالها قبل بالا بود.
11) این شرایط واقعی دانشگاه تا سال 1387 بود.

 

 

تاریخ : 87/10/13

اوردن لپ تاپ به دانشگاه مشکلی نداره
موبایل هم به شرط نداشتن دوربین به دلیل حساسیت های دانشگاه.
اینترنت پرسرعته وسایت کامپیوتر های دانشگاه به اندازه کافی مثل بقیه دانشگاه ها
بزرگترین محدودیت دانشگاه پوشیدن لباس یکدست برای دانشجویان(غیر بورس) است دانشجویان بورس که جای خود داره.
شما بعدازفارغ التحصیل شدن از دانشگاه با داشتن مدرک لیسانس فرقی با دانشجویان روزانه ندارید مگر اینکه
6ماه از خدمتکه شامل دوره اموزش هم می شه از خدمتتون کم می شه ودر صورت تمایل بقیه خدمت رو در سپاه می مونید
4سال روخوابگاه داشتین وماهانه از مستمری خاص دانشگاه(برای تمام دانشجویان روزانه غیربورس)استفاده کرده اید.
اگر دانشگاه بتونه خارج از سپاه برای شما شغل فراهم می کنه خب مسلما اولش می گن نمی تونن اما به نظر من می تونن

 

 

تجربیات برخی دوستان در مورد مصاحبه دانشگاه امام حسین (ع):

 

تاریخ : 87/3/23

در این دانشگاه داشتن رتبه (از انواع مختلف)و بسیجی بودن امتیاز مهمی محسوب می شه
——————————————————————————–
ارزش داره 2 سال گوشی بدون دوربین دستت بگیری ولی از امکانات توپ دانشگاه استفاده کنید. راستی من اقوام درجه 1 و 2 و 3 هم نظامی نیستند ولی اونجام. به هر حال به حاشیه ها فکر نکن اگر رتبه ات خوب باشه میگیرنت.
———————————————————-
1- تأثیر رتبه : چون داره تحت نظر سازمان سنجش وارد این دانشگاه میشی رتبه تأثیر داره ولی در کنار رتبه مواردی هست که کم تأثیر نیست که عبارتند از : 1- عضویت فعال بسیج 2- نظامی بودن اقوام درجه یک
بهتره بدونی که ورودی های امسال با وجود اینکه اطلاعات کمی از شرایط دانشگاه داشتن،بالطبع رتبه های آنها بالاتر بود ولی پیشبینی میشه با وجود اطلاعات کافی برای بچه های ورودی جدید رتبه ها پایین تر بیاد.
2- مصاحبه برای اینه که افراد شناسایی بشن و نوع سؤالها مهم نیست ،آدم باید دلش پاک باشه
3- این دانشگاه زیر نظر وزارت علومه و مدرکش هم اونجا تأیید میشه

 

 

تاریخ : 87/3/29

در مورد گزینش یه کم از احکام و مسائل روز سیاست و تقویم کشور مثل این که روز هفت تیر چه روزیه و غیره می پرسند با کمی مطالعه رساله و چند تا روزنامه مثل اطلاعات و جمهوری اسلامی می تونی اطلاعات خوبی بدست بیاری در ضمن کمی ته ریش بی تاثیر نیست

 

 

تاریخ : 87/3/29

توی گزینش سوالات عقایدی و سیاسی و مذهبی پرسیده می شه.
البته اگه بورسیه بود تست های ورزشی و تحقیق محله ای و… هم انجام می شه

 

 

رتبه های قبولی گرایش های ارشد برق در
دانشگاه امام حسین (ع):

رتبه ی 1660 گرایش الکترونیک
روزانه ی الکترونیک دانشگاه امام حسین (ع)

رتبه ی 1900 گرایش مخابرات
روزانه ی مخابرات دانشگاه امام حسین (ع)

 

آماری از سال 90 :
اسامی چند برابر ظرفیت در تاریخ ۱۳۹۰/۰۳/۳۱ اعلام شد.
زمان مصاحبه دانشگاه امام حسین (ع)
 از طریق تماس دانشگاه به داوطلبان اعلام شده بود.
تعداد 37 هزار نفر از میان داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در گروه رشته های بورسیه، دارای شرایط خاص، دوره های مجازی و بین الملل مجاز به انتخاب رشته شدند که پس از برگزاری مصاحبه ها و سایر شرایط پذیرش، در نهایت 5 هزار و 900 نفر پذیرش شدند.
یعنی بیش از 6 برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه کرده بودند!

 

در صورت دریافت اطلاعات جدید بروز رسانی خواهد شد.

برق ارشد

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته های الکترونیک و فناوری اطلاعات و دانشجوی دکتری ، مشاور کنکور ارشد برق ، مدرس دروس و نرم افزارهای تخصصی برق و IT ، با تجربه 9 ساله در زمینه مشاوره ، برنامه ریزی ، انتخاب رشته از کاردانی تا ارشد ، طراحی سیستم های آنلاین تخمین رتبه و انتخاب رشته برای اولین بار در سال 90 ، طراحی و راه اندازی سایت های دانشگاهی ، آموزشی و فروشگاهی ، راه اندازی سیستم های آموزشی ، آموزش آنلاین و مجازی ، سابقه کار و همکاری با شرکت مهندسی تحقیقاتی و پژوهشی نصیر دانشگاه خواجه نصیر ، دانشگاه مازندران ، بانک صادرات ایران ، شرکت گروه بهمن (مرکز بهمن موتور) ، شرکت های فنی و مهندسی ، انجمن های علمی و تخصصی ، موسسات کنکور ، دانشگاه تهران و مشاور انتخاب رشته کنکور ارشد برق تعاونی سازمان سنجش در سال 93 و...

نوشته های مشابه

‫۱,۱۲۱ دیدگاه ها

  1. سلام و خسته نباشید ببخشید برای ارشد فیزیک کف رتبه ای که میگیره تقریبا چند هست؟بعد اینکه تو انتخخاب رشته اگر اولویت اول که این دانشگاه باشه قبول شم ولی مصاحبه رد شم اولویت های بعدی چی میشه؟ممنون میشم جواب بدین.سپاس

  2. سلام خسته نباشید
    میخواستم بدونم ازمون ورودی دانشگاه امام حسین چجوریه سخته اسونه؟
    رشتم انسانیه واز چه درس هایی میاد بیشتر؟
    ممنون

  3. سلام وخسته نباشید ببخشید که مزاحم وقت با ازشتون می شم می خواستم بدانم من می تونم بدون کنکور با دیپلم کامپیوتر وارد سپاه پاسداران شده و در رشته مهندسی کامپیوتر(نرم افزار) در دانشکده امام حسین (ع) تحصیل کنم.

    1. سلام ، خیر ، تمرکز فعلی دانشگاه افسری روی دوره های استخدامی دانش آموختگی هست تا دانش پذیری ، لذا مدتی هست که از دیپلم دیگر پذیرش دانشجو ندارد ، دانشگاه جامع هم روی ارشد و دکتری تمرکز دارد ، پس برای ورود به این دانشگاه باید با مدرک لیسانس اقدام کنید

  4. با عرض سلام و خسته نباشید…
    وقت بخیر.
    جذب دانشگاه امام حسین در مقطع کارشناسی ارشد عمران به چه صورت هست؟
    حداقل و حداکثر رتبه که به مصاحبه حضوری میرسند در آزمون سراسری به چه صورت هست؟

  5. سلام خسته نباشید ایا میشه من وارد دانشگاه افسری بشم دیپلمم فنی حرفه ای و مدرک پیش دانشگاهی انسانی دارم ؟؟؟؟ممنون درضمن سنمم ۲۳ خدمتم رفتم

  6. سلام من سال اینده کنکور دارم و علاقه دارم که به عضویت سپاه در بیایم اما نمیدانم برای قبولی کارشناسی چه شرایطی داره . اگه به عضویت سپاه دربیایم میتونم در رشته فنی و مهندسی تحصیل کنم یا فقط از طریق کنکور پذیرش دارد

    1. سلام
      شما سابقه بسیجی اگه داشته باشید در مصاحبه دانشگاه براتون امتیاز قائل خواهند شد. البته در زمان ثبت نام کنکور سراسری علاقه مندیتون رو به این دانشگاه باید اعلام کنید و در سایت خود دانشگاه ثبت نام کنید. بهترین راه و راحت ترین راه و شایدم تنهاترین راه در مقطع کارشناسی کنکور سراسری و آزمون است. موفق باشید.

  7. سلام میخواستم بپرسم برای مهندسی هوافضا برای کارشناسی بورسه میکنه و اینکه درامد مهندس هوافضا سپاه چه جوریاس و چه رتبه ای میخواد. من امسال کنکور دارم وعلاقه دارم برا سپاه کار کنم

    1. سلام
      دانشگاه امام حسین معمولا تعدادی از دانشجوهای تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) را در علوم مختلف انسانی، مهندسی و … بورس میکند. لذا به دانشجویانی که در مقطع کارشناسی این دانشگاه قصد تحصیل دارند بورسی تعلق نمی گیرد.
      پیروز باشید.

  8. باعرض سلام و حسته نباشید خدمت شما میخواستم ببینم که تراز مجاز شدن دانشگاه امام حسین ع در رشته کامپیوتر چند است ؟
    لطفا پاسخ دهید . ممنون

    1. سلام. از تراز اطلاع دقیق ندارم ولی حدود رتبه های قبولی رو براتون درج میکنم از it و نرم افزار شاید مفید باشه:

      محل احتمالی و حدودی قبولی گرایش IT شبکه و رایانش امن با توجه به قبولی های سال های گذشته:
      ۱. شریف رایانش امن تا ۱۵
      ۲. شریف شبکه تا ۲۰
      ۳. امیرکبیر رایانش امن روزانه تا ۲۰ شبانه تا ۳۰
      ۴. امیرکبیر شبکه روزانه تا ۳۰ شبانه تا ۴۰
      ۵. علم و صنعت شبکه تا ۶۰
      ۶. مدرس رایانش امن روزانه تا ۶۰ شبانه تا ۸۰
      ۷. نصیر شبکه روزانه تا ۷۰ شبانه تا ۹۰
      ۸. شیراز رایانش امن تا ۱۵۰
      ۹. فردوسی مشهد شبکه روزانه تا ۱۵۰ شبانه تا ۱۸۰
      ۱۰. اصفهان رایانش امن روزانه تا ۱۳۰ شبانه تا ۱۷۰
      ۱۱. اصفهان شبکه روزانه تا ۱۴۰ شبانه تا ۱۸۰
      ۱۲. صنعتی شیراز شبکه روزانه تا ۱۹۰ شبانه تا ۲۳۰
      ۱۳. تبریز رایانش امن روزانه تا ۱۸۰ شبانه تا ۲۲۰
      ۱۴. سهند تبریز شبکه روزانه ۲۴۰ شبانه ۲۸۰
      ۱۵. مالک اشتر رایانش امن روزانه ۱۵۰ شبانه ۲۰۰
      ۱۶. شاهد رایانش امن روزانه ۲۰۰ شبانه ۲۴۰
      ۱۷. بوعلی همدان شبکه روزانه ۲۳۰ شبانه تا ۲۷۰
      ۱۸. یزد شبکه روزانه ۲۶۰ شبانه تا ۳۰۰
      ۱۹. ارومیه شبکه تا ۳۰۰
      ۲۰. سیستان و بلوچستان شبکه تا ۳۵۰
      ۲۱. امام حسین رایانش امن تا ۷۵۰
      ۲۲. امام حسین شبکه تا ۸۰۰

      محل احتمالی و حدودی قبولی گرایش های فناوری اطلاعات و تجارت با توجه به قبولی های سال های گذشته:
      ۱. تهران فناوری اطلاعات دانشکده فنی
      روزانه تا ۳۵ شبانه تا ۵۰
      ۲. امیرکبیر تجارت
      روزانه تا ۴۵ شبانه تا ۶۵
      ۳. علم و صنعت تجارت
      روزانه تا ۱۱۵
      ۴. تهران سامانه های شبکه ای علوم و فنون
      روزانه تا ۱۰۰ شبانه تا ۱۳۰
      ۵. تهران چندرسانه ای علوم و فنون
      روزانه تا ۱۱۰ شبانه تا ۱۴۰
      ۶. تهران فناوری اطلاعات پزشکی علوم و فنون
      روزانه تا ۲۰۰ شبانه تا ۲۴۰
      ۷. بهشتی معماری سازمانی
      روزانه تا ۱۷۰ شبانه تا ۲۰۰
      ۸. بهشتی چند رسانه ای
      روزانه تا ۲۰۰ شبانه تا ۲۳۰
      ۹. مدرس تکنولوژی اطلاعات
      روزانه تا ۲۲۰ شبانه تا ۲۵۰
      ۱۰. مدرس سامانه های شبکه ای
      روزانه تا ۲۱۰ شبانه تا ۲۴۰
      ۱۱. نصیر فناوری اطلاعات
      روزانه تا ۱۶۰ شبانه تا ۲۳۰
      ۱۲. نصیر تجارت
      روزانه تا ۱۷۰ شبانه تا ۲۴۰
      ۱۳. شیراز فناوری اطلاعات
      روزانه تا ۲۶۰
      ۱۴. اصفهان تجارت
      روزانه تا ۲۳۰ شبانه تا ۲۸۰
      ۱۵. صنعتی شیراز معماری سازمانی
      روزانه تا ۳۰۰ شبانه تا ۳۳۰
      ۱۶. قم تجارت
      روزانه تا ۴۵۰
      ۱۷. تبریز فناوری اطلاعات
      روزانه تا ۴۰۰ شبانه تا ۴۵۰
      ۱۸. رازی کرمانشاه چندرسانه ای
      روزانه تا ۴۴۰
      ۱۹. رازی کرمانشاه مدیریت سیستم های اطلاعاتی
      روزانه تا ۴۷۰
      ۲۰. ارومیه فناوری اطلاعات
      روزانه تا ۵۰۰
      ۲۱. تحصیلات تکمیلی کرمان فناوری اطلاعات
      روزانه تا ۵۳۰ شبانه تا ۵۶۰
      ۲۲. بیرجند فناوری اطلاعات
      روزانه تا ۵۶۰ شبانه تا ۵۹۰
      ۲۳. سیستان زاهدان فناوری اطلاعات
      روزانه تا ۶۰۰

      محل احتمالی و حدودی قبولی گرایش های نرم افزار شبکه رایانش امن با توجه به قبولی های سال های گذشته:
      ۱. شریف رایانش امن تا ۱۵
      ۲. شریف شبکه تا ۳۰
      ۳. شریف نرم افزار تا ۵۰
      ۴. تهران نرم افزار روزانه تا ۷۵ شبانه تا ۹۰
      ۵. امیرکبیر رایانش امن روزانه تا ۶۰ شبانه تا ۸۰
      ۶. امیرکبیر شبکه روزانه تا ۷۵ شبانه تا ۹۵
      ۷. امیرکبیر نرم افزار روزانه تا ۱۱۵ شبانه تا ۱۵۰
      ۸. علم و صنعت شبکه تا ۱۷۰
      ۹. علم و صنعت نرم افزار تا ۲۱۰
      ۱۰. مدرس رایانش امن روزانه تا ۲۲۰ شبانه تا ۲۳۰
      ۱۱. بهشتی نرم افزار روزانه تا ۲۱۰ شبانه تا ۲۴۰
      ۱۲. مدرس نرم افزار روزانه تا ۲۳۰ شبانه تا ۲۷۰
      ۱۳. شریف الگوریتم و محاسبات تا ۱۰۰
      ۱۴. تهران الگوریتم و محاسبات روزانه تا ۲۳۰ شبانه تا ۳۰۰
      ۱۵. نصیر شبکه روزانه تا ۲۴۰ شبانه تا ۲۸۰
      ۱۶. رجایی نرم افزار روزانه تا ۳۷۵ شبانه تا ۴۱۰
      ۱۷. الزهرا نرم افزار روزانه تا ۴۳۰ شبانه تا ۶۰۰
      ۱۸. امیر کبیر پژوهشکده آپا شبکه تا ۳۰۰
      ۱۹. صنعتی اصفهان نرم افزار روزانه تا ۳۲۰ شبانه تا ۴۰۰
      ۲۰. فردوسی مشهد شبکه روزانه تا ۳۵۰ شبانه تا ۴۲۰
      ۲۱. فردوسی مشهد نرم افرار روزانه تا ۴۸۰ شبانه تا ۵۶۰
      ۲۲. اصفهان رایانش امن روزانه تا ۳۰۰ شبانه تا ۳۸۰
      ۲۳. اصفهان شبکه روزانه تا ۳۵۰ شبانه تا ۴۲۰
      ۲۴. اصفهان نرم افزار روزانه تا ۴۶۰ شبانه تا ۵۴۰
      ۲۵. شیراز رایانش امن تا ۳۵۰
      ۲۶. شیراز نرم افزار تا ۴۸۰
      ۲۷. صنعتی شیراز شبکه روزانه تا ۵۰۰ شبانه تا ۵۸۰
      ۲۸. صنعتی شیراز نرم افزار روزانه تا ۶۰۰ شبانه تا ۶۸۰
      ۲۹. تبریز رایانش امن روزانه تا ۴۵۰ شبانه تا ۵۵۰
      ۳۰. تبریز نرم افزار روزانه تا ۵۵۰ شبانه تا ۶۵۰
      ۳۱. نوشیروانی بابل نرم افزار روزانه تا ۷۰۰ شبانه تا ۸۰۰
      ۳۲. سهند تبریز شبکه روزانه ۶۵۰ شبانه ۷۵۰
      ۳۳. مالک اشتر رایانش امن روزانه ۴۰۰ شبانه ۵۰۰
      ۳۴. شاهد رایانش امن روزانه ۵۰۰ شبانه ۶۰۰
      ۳۵. بوعلی همدان شبکه روزانه ۶۶۰ شبانه ۷۶۰
      ۳۶. بوعلی همدان نرم افزار روزانه ۷۵۰ شبانه ۸۵۰
      ۳۷. رازی کرمانشاه نرم افزار ۸۵۰
      ۳۸. صنعتی قم نرم افزار روزانه ۸۶۰ شبانه ۹۶۰
      ۳۹. یزد شبکه روزانه ۷۰۰ شبانه ۷۸۰
      ۴۰. یزد نرم افزار روزانه ۸۵۰ شبانه ۹۵۰
      ۴۱. ارومیه شبکه ۸۰۰
      ۴۲. گیلان نرم افزار روزانه ۸۹۰ شبانه ۱۰۰۰
      ۴۳. امام خمینی قزوین نرم افزار روزانه ۹۰۰ شبانه ۱۰۰۰
      ۴۴. اراک نرم افزار روزانه ۱۰۵۰ شبانه ۱۱۵۰
      ۴۵. زنجان نرم افزار روزانه ۱۱۰۰ شبانه ۱۲۰۰
      ۴۶. کاشان نرم افزار روزانه ۱۱۵۰ شبانه ۱۲۲۰
      ۴۷. گلستان گرگان روزانه ۱۱۲۰ شبانه ۱۲۱۰
      ۴۸. لرستان خرم اباد نرم افزار ۱۰۷۰
      ۴۹. سیستان و بلوچستان شبکه ۸۰۰
      ۵۰. هنر اسلامی تبریز بازی های رایانه ای ۸۰۰
      ۵۱. هنر اسلامی تبریز شبیه ساز هوشمند ۹۰۰
      ۵۲. امام حسین امنیت ۱۴۰۰
      ۵۳. امام حسین شبکه ۱۵۰۰
      ۵۴. امام حسین نرم افزار ۱۶۰۰
      ۵۵. غیر انتفاعی علم و فرهنگ نرم افزار ۲۰۰۰

      محل احتمالی و حدودی قبولی گرایش معماری با توجه به قبولی های سال های گذشته:
      ۱. شریف تا ۵۰
      ۲. تهران روزانه تا ۱۰۰ شبانه تا ۱۳۰
      ۳. امیرکبیر روزانه تا ۱۲۰ شبانه تا ۱۵۰ گرمسار تا ۴۰۰ شبانه تا ۵۰۰
      ۴. علم و صنعت روزانه تا ۲۲۰
      ۵. بهشتی روزانه تا ۲۱۰ شبانه تا ۲۲۰
      ۶. مدرس روزانه تا ۲۳۰ شبانه تا ۲۵۰
      ۷. نصیر روزانه تا ۲۴۰ شبانه تا ۲۶۰
      ۸. صنعتی اصفهان روزانه تا ۳۵۰ شبانه تا ۴۰۰
      ۹. فردوسی مشهد روزانه تا ۳۹۰ شبانه تا ۴۲۰
      ۱۰. شیراز روزانه تا ۴۶۰
      ۱۱. اصفهان روزانه تا ۴۲۰ شبانه تا ۴۹۰
      ۱۲. صنعتی شیراز روزانه تا ۶۰۰
      ۱۳. رجایی روزانه تا ۴۲۰
      ۱۴. خوارزمی روزانه تا ۴۶۰
      ۱۵. تبریز روزانه تا ۵۰۰
      ۱۶. صنعتی بابل روزانه تا ۶۲۰ شبانه تا ۱۲۰۰
      ۱۷. شاهد تهران روزانه تا ۶۰۰ شبانه تا ۷۰۰
      ۱۸. باهنر کرمان روزانه تا ۸۳۰ شبانه تا ۱۳۰۰
      ۱۹. کرمان تکمیلی روزانه تا ۸۵۰
      ۲۰. رازی کرمانشاه روزانه تا ۹۰۰
      ۲۱. محقق اردبیلی روزانه تا ۸۸۰ شبانه تا ۱۳۰۰

      محل احتمالی و حدودی قبولی گرایش هوش مصنوعی با توجه به قبولی های سال های گذشته:
      ۱. شریف تا ۲۵
      ۲. تهران روزانه تا ۴۵ شبانه تا ۶۰
      ۳. امیرکبیر روزانه تا ۷۰ شبانه تا ۹۰
      ۴. علم و صنعت روزانه تا ۱۲۵
      ۵. بهشتی روزانه تا ۱۴۵ شبانه تا ۱۶۰
      ۶. مدرس روزانه تا ۱۶۰ شبانه تا ۱۸۰
      ۷. نصیر روزانه تا ۲۲۰ شبانه تا ۲۶۰
      ۸. صنعتی اصفهان روزانه تا ۳۰۰ شبانه تا ۳۹۰
      ۹. فردوسی مشهد روزانه تا ۳۴۰ شبانه تا ۴۱۰
      ۱۰. شیراز روزانه تا ۳۳۰
      ۱۱. اصفهان روزانه تا ۳۹۰ شبانه تا ۴۱۰
      ۱۲. رجایی روزانه تا ۳۱۰ شبانه تا ۳۶۰
      ۱۳. رجایی (فرهنگیان) تا ۵۰۰
      ۱۴. خوارزمی روزانه تا ۳۲۰
      ۱۵. الزهرا روزانه تا ۵۱۰ شبانه تا ۵۶۰
      ۱۶. مالک اشتر روزانه تا ۴۵۰ شبانه تا ۶۹۰
      ۱۷. تبریز روزانه تا ۳۶۰ شبانه تا ۳۸۰
      ۱۸. بوعلی همدان روزانه تا ۶۴۵ شبانه تا ۸۲۰
      ۱۹. چمران اهواز روزانه تا ۶۵۰
      ۲۰. شاهرود روزانه تا ۷۱۰
      ۲۱. سمنان روزانه تا ۸۵۰ شبانه تا ۸۸۰
      ۲۲. یزد روزانه تا ۹۲۰ شبانه تا ۱۰۲۰
      ۲۳. باهنر کرمان روزانه تا ۱۰۰۰ شبانه تا ۱۰۹۰
      ۲۴. کردستان سنندج روزانه تا ۹۳۰
      ۲۵. هرمزگان روزانه تا ۹۴۰ شبانه تا ۱۰۷۰

  9. سلام خسته نباشید ایا دانشگاه امام حسین در مقطع کارشناسی ارشد بورس میگیره ؟

  10. سلام وفت بخیر ایا دانشگاه امام حسین در مقطع کارشناسی ارشد بورس مکینه ؟ دوم اینکه ایا دانشگاه امام حسین تا بهمن ماه که فارغ التحصیل شویم صبر میکنه بعد وارد دانشگاه شویم لطفا پاسخ دهید خیلی برام مهمه

    1. نخیر شما الزاما باید تا ۳۱ شهریور ۹۷ فارغ التحصیل بشید تا بتونین مقطع ارشد رو در یک دانشکاه دیگر ادامه بدین
      در صورتی که تحصیلات شما به پایان نرسه کلا قبولی شما لغو میشه و اگر روزانه باشید، سال بعد هم از حضور در دوره های روزانه محروم میشید

      1. سلام پذیرش دانشگاه امام حسین برای کارشناسی به چه صورت است باید کنکور دهیم یا اگر عضو سپاه شویم نیازی نیست

        1. سلام
          معمولا جذب در قالب آزمون و کنکور صورت می پذیرد، هرچند مصاحبه بعد از قبولیش بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
          پیروز باشید.

      2. سلام من سلام بعد کنکور دارم .میخواستم بدونم اگه با دیپلم ریاضی قبل کنکور عضو سپاه شوم میتوانم در رشته های فنی مهندسی دانشگاه امام حسین تحصیل کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا