سخن مشاور

چگونه در امتحانات دانشگاه نمرات بالا بگیریم؟

مطمئنا موفقیت در امتحانات دانشگاهی برای هر دانشجویی یک هدف عمده محسوب می‌شود.

برق ارشد به نقل از هافینگتون پست، مهمترین فاکتوری که به کسب نمرات بالا در امتحانات منجر می‌شود، مطالعه مستمر و دائمی بدون در نظر گرفتن امکان مورد پرسش واقع شدن است.

روش‌ها و رهیافت‌هایی که برای موفقیت در امتحانات پایان‌ترم دانشگاه مورد نیاز است را می‌توانید در ادامه بررسی نمایید.

به روند آزمون‌های قبل توجه کنید

یکی از مهمترین مواردی که باید برای مطالعه مطالب بررسی کنید، مطالبی هستند که در آزمون‌های ترم‌های قبل مورد سوال قرار گرفته‌اند. این مطالب احتمالا مهمترین بخش درس را تشکیل می‌دهند و باید تسلط شما بر روی آنها بالا باشد. به نقاط ضعف و قوت‌تان در این مطالب توجه ویژه‌ای داشته باشید و سعی کنید که حتما روی آنها کار کنید.

تمرین، تمرین و باز هم تمرین

مطمئن باشید مطالعه به تنهایی کمک زیادی به شما برای موفقیت در آزمون نخواهد کرد. حتما از هر مبحث، چند نمونه سوال حل کنید. از دست به قلم شدن نترسید چون همین عامل به تنهایی می‌تواند تا حد زیادی خیال شما را بابت قبولی در امتحان راحت کند. اگر حل تمرین شما به اندازه کافی نباشد و صرفا به مطالعه بسنده کنید احتمال فراموشی مطالب در جلسه امتحان فوق‌العاده زیاد خواهد بود.

مدیریت زمان را فراموش نکنید

قبل از شروع مطالعه برای مباحث مختلف براساس حجم و اهمیت آنها یک زمان مشخص تعیین کنید و تمام تلاش خود را انجام دهید تا مطالعه شما در زمان تعیین شده به پایان برسد. فراموش نکنید که زمانی را برای حل تمرین اختصاص دهید. در ساعات پایانی شب امتحان ابدا به مطالعه مطالب جدید نپردازید و اگر  استرس داشتید کمی به حل تمرین و برسی سوالات بپردازید.

از تکنیک‌های حافظه و مطالعه استفاده کنید

از نحوه عملکرد مغزتان مطلع شوید و با استقاده از اصول حفظ کردن مطالب سعی کنید ذهن‌تان را به طبقه‌بندی مطالب عادت دهید.

هر درسی نحوه مطالعه خاص خود را دارد. حتما از خلاصه کردن مطالب مهم استفاده کنید. در دروس تحلیلی نهایت تلاش خود را برای افزایش تعداد تمرین‌هایی که حل می‌کنید، بنمایید و در دروس حفظی و مفهومی از خلاصه‌نویسی برای کاهش حجم دروس استفاده کنید.

برق ارشد

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته های الکترونیک و فناوری اطلاعات و دانشجوی دکتری ، مشاور کنکور ارشد برق ، مدرس دروس و نرم افزارهای تخصصی برق و IT ، با تجربه 9 ساله در زمینه مشاوره ، برنامه ریزی ، انتخاب رشته از کاردانی تا ارشد ، طراحی سیستم های آنلاین تخمین رتبه و انتخاب رشته برای اولین بار در سال 90 ، طراحی و راه اندازی سایت های دانشگاهی ، آموزشی و فروشگاهی ، راه اندازی سیستم های آموزشی ، آموزش آنلاین و مجازی ، سابقه کار و همکاری با شرکت مهندسی تحقیقاتی و پژوهشی نصیر دانشگاه خواجه نصیر ، دانشگاه مازندران ، بانک صادرات ایران ، شرکت گروه بهمن (مرکز بهمن موتور) ، شرکت های فنی و مهندسی ، انجمن های علمی و تخصصی ، موسسات کنکور ، دانشگاه تهران و مشاور انتخاب رشته کنکور ارشد برق تعاونی سازمان سنجش در سال 93 و...

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. اگر با درس خوندن میشد نمره بالا گرفت من الان معدلم ۲۰ بود تو خواجه نصیر !!! یه سره دستم کتابه از اول تا آخر ترم !!!

    متاسفانه نمرات بالا فقط برای دو گروه امکان پذیر هست :

    ۱ – کسانی که جنسیتشون مونثه
    ۲ – کسانی که پاچه خواری اساتید رو میکنند از ابتدا تا انتهای ترم و حتی تا پایان دوره ی تحصیل !!!

    البته منظور از نمرات بالا ۱۷ و ۱۸ هست . چون توی خواجه نصیر و امثالهم اساتید معتقدند که نمره ی ۲۰ برای خدا و ۱۹ برای پیامبر هست !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا