سخن مشاور

استراتژی زندگی

بسیاری افراد اهداف زیادی را دنبال می کنند اما روشی برای دستیابی به آن ندارند .

بزرگترین مشکل دراین زمینه عدم برنامه ریزی درست در طول روز می باشد

فرضا شما داوطلب آزمون ارشد هستید و از طرفی به دنبال یادگیری زبان انگلیسی و نرم افزار هایی جهت موفقیت شغلی هستید

سوال اینجاست آیا باید در طول روز به یک کار اشتغال داشت و پس از اتمام آن در یک دوره چند روزه یا چند ماهه به فعالیت دیگر پرداخت ؟

فرض کنید امروز تصمیم به 12 ساعت رو مطالعه درس الکترونیک دارید . به طور طبیعی اگر شما مثلا 5 ساعت این درس را مطالعه کنید خسته شده و نیاز به استراحت دارید . عملا در 7 ساعت باقیمانده حوصله خواندن این درس را نخواهید داشت . چون برنامه ریزی دیگری ندارید پس این اوقات تلف خواهد شد .

اما اگر بعد از این مطالعه به فعالیت جدیدی بپردازید قطعا انرژی و حوصله آن را خواهید داشت و با این استراتژی جدید می توان ساعات فعالیت مثبت روزانه را افزایش داد .

بنابراین بهترین کار اختصاص زمان در طول روز به کارهای مختلف می باشد .

به طور مثال به ازای هر 90 دقیقه مطالعه 30 دقیقه استراحت .

( این زمانها برای افراد مختلف متفاوت است و باید به تجربه این تقسیم بندی مطالعه + استراحت را دریافت ) .

فرضا 4:30 الکترونیک 3 ساعت معادلات 1:30 نرم افزار 1:30 زبان .

با این تقسیم بندی فرضی شما به طور خالص 10:30 مطالعه داشته اید و با اضافه کردن دقایق استراحت ، شما به 13:30 برای اجرای این برنامه احتیاج داشته اید . با فرض 8 ساعت خواب شبانه روز 2:30 دقیقه خالی می ماند که می توان از آن برای باقی کارهای روزمره مثل مطالعه جراید و آگهی های استخدام یا ورزش و سرگرمی و … استفاده کرد .

هنگام مطالعه به هیچ عنوان به موزیک گوش ندهید . 

هرگز برای اوقات فراغت وارد شبکه های اجتماعی ، فیسبوک ، چت یا گروه های تفریحی تلگرام ، لاین ، وایبر و … نشوید . این محیط ها بیش از آنچه تصور کنید شما را وابسته و افکارتان را دستخوش آشفتگی و سرگردانی می کنند . حتی ارسال یک مطلب ساده در این محیطها شما را وسوسه به بازگشت مجدد برای مشاهده پاسخ ها می کند و این مراجعات پی در پی باعث از بین رفتن وقت و زندگی شما می شود . 

استراحت 8 ساعته شبانه روز را به دو قسمت خواب شب و خواب ظهر تقسیم کنید .

هرگز برای مطالعه از 8 ساعت خواب (این ساعت برای افراد مختلف متفاوت است) حتی یک دقیقه کم نکنید چون نه تنها خوب یاد نمی گیرید بلکه برای سلامتی به شدت مضر می باشد .

بعد از هر چند روز مطالعه حتما یک روز را به تفریح و استراحت کامل اختصاص دهید . 

 

مهندس جواد کاکاوند

کارشناسی مهندسی الکترونیک دانشگاه شیراز / کارشناسی ارشد مهندسی برق الکترونیک دانشگاه علم و صنعت / درصد الکترونیک آزمون ارشد 1393 = %81.82 / مدرس الکترونیک ارشد / مشاور در زمینه های : 1- روش های مطالعه دروس مختلف و برنامه ریزی زمان . 2- تکنیک های تسلط روی مطالب و جلوگیری از فراموشی . 2- روش های ایجاد حوصله و روحیه در طول مطالعه برای آزمون ارشد . 3- روش های حل سریع تست های درس الکترونیک 4- تقویت روحی و آمادگی برای جلسه آزمون ارشد . 5- مدیریت حل تست دروس مختلف در جلسه آزمون . 6- آشنایی با رشته الکترونیک 7- تدریس درس الکترونیک برای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد ، کاردانی به کارشناسی و تقویتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا